This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Velkommen til rygestop med nikotin tyggegummi.

Advertisement

Denne gang kigger vi på Nikotin tyggegummi, dette middel er super godt til et rygestop, det er et af de midler som fungerer bedst for de fleste mennesker, nikotin tyggegummi fås i forskellige smage og forskellige styrker, så der er noget til alle, fælles for nikotin tyggegummi er at det er nemt, og man får et hurtigt skud nikotin når man tygger det, det er tilladt overalt (der er ganske få steder tyggegummi er forbudt kontra røg og damp).

Hvilken nikotin tyggegummi?

Som sagt findes der 2 styrker, den på 2 mg henvender sig til rygere som normalt ville ryge omkring 5-15 cigaretter om dagen, den anden på 4 mg henvender sig til de mere hardcore rygere der er på 20-40 cigaretter om dagen. Med hensyn til smagen så er dette meget induviduelt, det er en smagssag og du skal selvfølgelig blot vælge den smag som du foretrækker, eller skifte imellem de forskellige hvis dette fungerer bedre for dig!

Advertisement

Hvor længs skal jeg tygge nikotin tyggegummi?

3 måneder bør være målet, trap ned hver anden uge, så du starer med 1 i timen, efter 14 dage, kun 1 hver anden time o.s.v. Efter 3 måneder bør man være så langt nede i forbruget at man kan droppe nikotin tyggegummiet helt, men hvis du ikke føler dig klar så fortsæt endelig lidt længere, hellere det end at falde tilbage til cigaretterne igen, tyggegummiet er sundere trods alt!

Advertisement

Hvilket mærke du vælger mellem dem som findes på markedet er ret ligegyldigt, der kan være en lille smags forskel, men selve virkningen er præcis det samme om det er nicotinell eller nicorette.

Share This Story

Get our newsletter